“Inmiddels vele jaren ga ik regelmatig naar Bhoomika voor mijn ayurvedische massage, en elke keer weer kijk ik hiernaar uit. Altijd weer ervaar ik de massage als bijzonder aangenaam, een weldaad die mij goed doet voor de daaropvolgende weken.

De aandacht en tijd die Marielle aan jou als cliënt geeft is bijzonder. En heel fijn dat we beginnen en eindigen met een geurig kopje kruidenthee. Het is een stukje “onthaasten” in onze drukke wereld van vandaag. Van harte aanbevolen!”

– Jean Pierre, Amersfoort


“Ik heb de reading en massage bij Joost en Marielle ervaren als zeer prettig en persoonlijk. Een veilige setting waarin ik handvatten heb gekregen om zowel privé als zakelijk verder mij te ontwikkelen.

Mooi is dat de sessie door beide afwisselend wordt gedaan. Na een gezamenlijke uitleg doen beide afzonderlijk hun onderdeel van de sessie en dat geeft verschillende inzichten, want beide pikken weer dingen op vanuit een andere hoek.

Na de sessie wordt gezamenlijk afgesloten. Daarna heb ik nog ruim de tijd gekregen om alles even te laten bezinken met een heerlijke kom zelfgemaakte soep.

Een aanrader die verfrissende inzichten geeft.”

– Henk-Jan (47), zelfstandig ondernemer

“De reading-massagesessie heb ik als heel fijn ervaren. De liefdevolle aandacht heeft mij goed gedaan. De combinatie van de healing en massage duurt wel wat lang. Ik begrijp dat dit een groot effect heeft, toch zou ik de volgende keer de reading en massage apart doen.

Wat ik minder prettig vond aan de massage was de olie in mijn haar.”

– Suzan

Noot: het is goed je te realiseren dat een combinatiesessie een intensieve ervaring kan zijn. Voor sommigen is dat heel fijn, voor anderen wellicht wat (te) veel.

Verder wordt bij de massage in beginsel ook je hoofd met olie gemasseerd, maar zal er altijd gevraagd worden of je dat wilt. Zo niet: je mag natuurlijk gewoon nee zeggen.


“Niet mijn eerste massage bij Marielle, maar weer heel fijn. Juist ook de herhaling maakt het waardevol om deze ayurvedische behandeling te krijgen: het is iedere keer afgestemd op het moment, en tegelijk zijn de bewegingen vertrouwd. Dat geeft iets ritmisch, helpt iedere keer weer om me rustiger, steviger te voelen.

De aanraking is subtiel, nooit dwingend. Hetzelfde geldt voor het contact: rondom de sessie is het rustig, geen overbodig praten, wel alle ruimte voor wat ertoe doet. De massage zelf, in stilte, is een verademing. Het kost soms tijd voor het zover is, maar ook in mij wordt het dan stiller…

Dank je wel Marielle, en graag binnenkort weer!”

– Joost, Bunnik